logo

SlAJd

Fassade

Sa ARX Slide dizajnom dobivate savršenu kombinaciju efikasnosti i stila, koja neprimjetno povezuje unutrašnji prostor sa vanjskim svijetom.

DIZAJN KLIZNIH VRATA ZA KUĆNU ILI INDUSTRIJSKU PRIMJENU

Tražite dizajn okova kliznih vrata koji odgovara? ARX Slide je najbolje rješenje za vas. Uzimamo u obzir svaki njegov važan aspekt – trajnost, oblik, funkciju i iznad svega visok kvalitet. Naši mehanizmi kliznih vrata i rješenja za kućnu i industrijsku primjenu lako se instaliraju i testiraju kako bi se osigurala sigurnost i luksuzno iskustvo. Odaberite ARX Slide okov i isporučite odličan kvalitet svom građevinskom projektu.

OTVORITE SVOJ ŽIVOTNI ILI RADNI PROSTOR KLIZNIM VRATIMA

ARX Slide pruža korisnicima maksimalnu propusnost svjetlosti i gotovo neograničenu povezanost unutrašnjeg i vanjskog prostora. Izbočenje krila vrata u stambeni ili radni prostor je prošlost; prostor je konačno funkcionalno iskorišten u svom punom potencijalu. A u isto vrijeme raznovrsnost oblika, funkcija i tehničkih sistema će garantirati da su vaši okovi za klizna vrata u skladu sa ostalim građevinskim elementima.

Proizvođač ARX građevinskog okova daje doživotnu garanciju na funkcionalnost i 10-godišnju garanciju na površinsku zaštitu, počevši od datuma isporuke robe koji je definisan/može biti definisan i važi za teritoriju EU.

flag

ARX Portfelj