ARX_post_sejem_NEWS_header_notranja1320__518_px.png
ARX_GZS_NEWS_header2640__1036_px-min.png

NA SAJMU FENSTERBAU FRONTALE, ARX JE PRIVUKAO VELIKO INTERESOVANJE SVOJIM PAMETNIM RJEŠENJIMA ZA DOM

Anunced: 19 August 2022

Sredinom jula u Nürnbergu je održan tradicionalni sajam FENSTERBAU FRONTALE, jedan od najvećih događaja čiji asortiman ističe globalne inovacije u području prozora, vrata i fasada. Svake dvije godine arhitekti, zanatlije, proizvođači i stručna javnost se na ovom događaju upoznaju sa najnovijim trendovima u sistemima profila, upotrebi stakla u arhitekturi, montažnim materijalima, sigurnosnoj opremi, instalacijama, okovom i mnogim drugim proizvodima.

Na sajmu, koji svake godine posjeti preko 100.000 ljudi, se predstavilo 708 izlagača iz 33 različite zemlje. Tokom perioda od četiri dana, posjetioci iz više od 100 zemalja su saznali sve o najnovijim trendovima u industriji. Izložba je održana u 13 dvorana, a upotpunjena je opsežnim popratnim tematskim programom, prezentacijskim forumima i drugim programskim sadržajima, gdje su posjetioci, između ostalog, mogli razmjeniti kontakte, pronaći prilagođena rješenja za svoju oblast, razgledati izložene proizvode, potražiti obuku iz željene oblasti i razgovarati o najnovijim pitanjima u industriji.

U moderno dizajniranom izložbenom salonu, čiji je izgled upotpunjen brojnim video projekcijama, brend ARX je prikazao širok spektar proizvoda i rješenja po mjeri, a sa svojim razvojnim i prodajnim timom je predstavio patentirani skriveni okov, nagibno-okretni okov i iRX Smart Home rješenja. Zadnje rješenje je izazvalo veliko interesovanje kod kupaca iz Europe, Australije, Koreje, Indije i Sjedinjenih Država. 

ARX tim je također iskoristio priliku koju pružaju ovakvi događaji, da upozna mnoge međunarodne rukovodioce, stekne nove klijente i mnoštvo informacija o trendovima, kao i da se umreži sa kolegama profesionalcima.

 

Prisustvom na sajmu, ARX ne samo da je učvrstio svoju poziciju glavnog pružatelja opreme za prozore i vrata u Evropi, već je i proširio svoju vidljivost širom svijeta te se svakako vraća na sljedeći sajam u Nürnbergu, zakazan za period od 19. do 22. marta 2024. godine, sa novim asortimanom inovativnih rješenja prilagođenih korisnicima.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS