ARX_post_sejem_NEWS_header_notranja1320__518_px.png
ARX_GZS_NEWS_header2640__1036_px-min.png

NA FENSTERBAU FRONTALE SAJMU, ARX JE PRIVUKAO VELIKO INTERESOVANJE SVOJIM PAMETNIM REŠENJIMA ZA DOM

Najavljeno: 19 август 2022

Sredinom jula u Nirnbergu je održan tradicionalni FENSTERBAU FRONTALE sajam: to je jedan od najvećih događaja čiji asortiman proizvoda ističe globalne inovacije u oblasti prozora, vrata i fasada. Svake dve godine, na ovom događaju arhitekte, zanatlije, proizvođači i stručna javnost na ovom događaju saznaju o najnovijim trendovima u sistemima profila, upotrebi stakla u arhitekturi, montažnim materijalima, bezbednosnoj opremi, instalacijama, okovom i mnogim drugim proizvodima. 

Na sajmu, koji svake godine poseti više od 100.000 ljudi, se predstavilo 708 izlagača iz 33 različite zemlje. U periodu od četiri dana posetioci iz više od 100 zemalja saznali su sve o najnovijim trendovima u ovoj industriji. Izložba je održana u 13 sala, a upotpunjena je opsežnim pratećim tematskim programom, prezentacijskim forumima i drugim programskim sadržajima, gde su posetioci, između ostalog, mogli da razmene kontakte, pronađu prilagođena rešenja za svoju oblast, razgledaju izložene proizvode, potraže obuku iz željene oblasti i razgovaraju o najnovijim pitanjima u industriji.

U moderno dizajniranom izložbenom salonu, čiji je izgled upotpunjen brojnim video projekcijama, ARX brend je prikazao širok spektar proizvoda i rešenja napravljenih po meri, a sa razvojnim i prodajnim timom je predstavio patentirani skriveni okov i okretno-nagibni okov, kao i iRX Smart Home rešenja. Zadnje rešenje je izazvalo veliko interesovanje kod kupaca iz Evrope, Australije, Koreje, Indije i Sjedinjenih Država. 

ARX tim je takođe iskoristio priliku koju pružaju ovakvi događaji, da upozna mnoge međunarodne rukovodioce, stekne nove klijente i mnoštvo informacija o trendovima, kao i da se poveže sa kolegama profesionalcima.

 

Prisustvom na sajmu, ARX ne samo da je učvrstio svoju poziciju glavnog pružaoca opreme za prozore i vrata u Evropi, već je i proširio svoju vidljivost širom sveta i svakako će se ponovo vratiti na sledeći sajam u Nirnbergu, koji je zakazan za period od 19. do 22. marta 2024. godine, sa novim asortimanom inovativnih rešenja prilagođenih za korisnike.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS