logo

SlAJD

Fassade

Sa ARX Slide dizajnom dobijate savršenu kombinaciju efikasnosti i stila, koja neprimetno povezuje unutrašnji prostor sa spoljnim svetom.

DIZAJN KLIZNIH VRATA ZA KUĆNU ILI INDUSTRIJSKU PRIMENU

Tražite dizajn okova kliznih vrata koji odgovara? ARX Slide je najbolje rešenje za vas. Uzimamo u obzir svaki njegov važan aspekt – trajnost, oblik, funkciju i pre svega visok kvalitet. Naši mehanizmi kliznih vrata i rešenja za kućnu i industrijsku primenu lako se instaliraju i testiraju kako bi se osigurala sigurnost i luksuzno iskustvo. Odaberite ARX Slide okov i isporučite odličan kvalitet svom građevinskom projektu.

OTVORITE SVOJ ŽIVOTNI ILI RADNI PROSTOR KLIZNIM VRATIMA

ARX Slide pruža korisnicima maksimalnu propusnost svetlosti i gotovo neograničenu povezanost unutrašnjeg i spoljnog prostora. Izbočenje krila vrata u stambeni ili radni prostor je prošlost; prostor je konačno funkcionalno iskorišten u svom punom potencijalu. A u isto vreme raznovrsnost oblika, funkcija i tehničkih sistema garantovaće da su vaši okovi za klizna vrata u skladu sa ostalim građevinskim elementima.

Proizvođač ARX građevinskog okova daje doživotnu garanciju na funkcionalnost i 10-godišnju garanciju na površinsku zaštitu, počev od datuma isporuke robe koji je definisan/može biti definisan i važi za teritoriju EU.

flag

ARX Portfelj