logo

VRATA

Fassade

ARX Door rešenja kada trebate okove za vrata, koji prate najviše standarde estetike, sigurnosti i dugovečnosti.

INOVATIVNI DIZAJN OKOVA VRATA

Mi smo top destinacija za sve vaše potrebe u vezi sa rešenjima okova za vrata. Donosimo vam mnoge mogućnosti primene u različitim poljima, bilo da tražite opciju za pametni dom ili industrijske konstrukcije, naš inventar nudi vodeća rešenja poznata po svojoj izdržljivosti i performansama. Posvećeni smo da vam pružimo najinovativnije okove za vrata koji se lako sastavljaju i prilagođavaju kako bismo ispunili zahteve različitih tržišnih standarda (Engleska, Francuska…). ARX Door okovi su u skladu sa svim standardima proizvodnje, a pored svega nude vam najbolji kvalitet.

OŽIVITE SVOJ LIČNI STIL UZ ARX DOOR OKOV

Mi nismo samo proizvođač okova za vrata; posvećeni smo i pomoći krajnjem korisniku da oživi svoj lični stil sa prilagođenim rešenjima za okove za vrata. Okov za vrata za nas je više od načina ulaska, izlaska i osiguranja vašeg doma, on je deo zgrade. Sa ARX okovom za vrata svako može kreirati savršen ulaz u kuću, sobu, kancelariju ili stambenu zgradu.

Proizvođač ARX građevinskog okova daje doživotnu garanciju na funkcionalnost i 10-godišnju garanciju na površinsku zaštitu, počev od datuma isporuke robe koji je definisan/može biti definisan i važi za teritoriju EU.

flag

ARX Portfelj