2_notranja_web_.png

ARX OKOV – inovativnost, kvalitet i održivost okova za prozore i vrata

Najavljeno: 14 септембар 2022

Brend ARX je izgrađen na 68 godina osnivanja i iskustva kompanije KOVINOPLASTIKA LOŽ. I upravo iz tog znanja potiče naša inspiracija za uspostavljanje asortimana proizvoda i inovativnih smart home rešenja. ARX okov je jedan od vodećih dobavljača visokokvalitetnih okova za prozore i vrata, čiji proizvodi zadovoljavaju najviše zahteve dizajna, komfora, bezbednosti i energetske efikasnosti.


SAVRŠEN ODNOS STRUČNOSTI, ISKUSTVA, POUZDANOSTI I CENE
ARX brend je definisan pouzdanošću, stručnošću, iskustvom i inovativnošću. Kao jedan od lidera na tržištu za građevinski okov, svesni smo važnosti kontinuiranih inovacija, koje se zasnivaju na pola veka radnog iskustva i temeljnom poznavanju trendova industrije. ARX zrači pouzdanošću nudeći sertifikovani kvalitet, doživotne garancije, poslovnu izvrsnost i društvenu i ekološku odgovornost.  Pored gore pomenutih kvaliteta, ARX okovi za prozore i vrata imaju odličan odnos kvaliteta i cene, pružajući brzu i efikasnu strategiju za osvajanje tržišnih pozicija.


POVEZIVANJE LJUDI I PRIRODE
Naš prioritet je osigurati da ARX ne samo da ispunjava velika očekivanja izvođača, već ispunjava i želje krajnjih korisnika za dugotrajnim, kvalitetnim prozorima i vratima. Svi naši proizvodi su dizajnirani tako da odgovaraju svakoj svrsi ili projektu, ali pre svega, da korisnicima obezbede udobnost, sigurnost i energetsku efikasnost.


Srž naše industrije je dobrobit zajednice i ljudi, kao i poboljšavanje načina na koji žive, pri čemu smo istovremeno usmereni na očuvanje okoline. Visoko cenimo našu posvećenost da delujemo etički i sa integritetom u svim našim poslovnim odnosima. To je, verujemo, jedna od najvažnijih odrednica za naš uspeh.


Sa našim globalno priznatim i konkurentnim cenama građevinskih okova i smart home sistemima za upravljanje pristupom, mi smo važan strateški partner za vaše poslovanje.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS