notranja.png

INOVACIJA KOMPANIJE ARX OSVOJILA SREBRNU NAGRADU

Najavljeno: 29 септембар 2022

Slogan ovogodišnjeg Dana inovacija, koji je održan 20. septembra na Brdu kod Kranja, bio je „Inovacijama pomeramo granice“.

Privredna komora Slovenije je 20. put zaredom uručila nacionalna priznanja najinovativnijim kompanijama i inovatorima u kompanijama i drugim organizacijama. Dodeljeno je 7 zlatnih, 23 srebrne i 12 bronzanih nagrada, kao i 3 specijalne nagrade za inovativni  izazov. 

Razvojni tim brenda ARX je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada i dobio srebrnu nagradu za inovativni samopodešavajući sigurnosni sistem za vrata. 

Ova inovacija je novina na globalnom nivou jer obezbeđuje automatsku regulaciju pritiska krila vrata, omogućavajući odličan rad ulaznih vrata, automatsko zatvaranje i dodatnu bezbednost.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva i poznavanja industrijskih trendova, ARX-ov tim stručnjaka je svestan važnosti kontinuiranih inovacija za jednog od vodećih pružalaca usluga u oblasti građevinskog okova. Zbog toga, ispunjavanje očekivanja ne samo kupaca, već i krajnjih korisnika koji zahtevaju trajna i kvalitetna vrata, predstavlja prioritet za sve zaposlene. Portfelj je dizajniran da zadovolji zahteve i namene industrije i da pruži udobnost, bezbednost i energetsku efikasnost. 

ARX je takođe usmeren na budućnost u smislu funkcionalnosti, površinske antikorozivne zaštite i kvaliteta, zbog čega je prva kompanija u ovoj oblasti koja je obezbedila doživotnu garanciju na svoje proizvode.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS