ARX window hardware is marked with innovative, secure & functional design captured in high-quality materials.

Kada su u pitanju okovi za prozore, ARX je pravi odgovor

Najavljeno: 20 октобар 2022

U ARX-u smo svesni da su prozori zaista sastavni deo svake izgradnje, bilo da se radi o industrijskoj arhitekturi, poslovnoj zgradi ili kući. Kada malo bolje razmislite, najvažniji, ali nažalost često previđeni faktor, koji na kraju prozorima daje dodatnu funkcionalost i dugoročnu pouzdanost, je kvalitet okova za prozore. Njegove karakteristike nas štite od klimatskih i spoljašnjih uticaja, dok u isto vreme zaokružuju ukupni izgled prozora. ARX rešenja za prozore obuhvataju svaki aspekt važan za krajnjeg korisnika - odlikuje ih vanvremenski dizajn, najbolji inženjering i dobro promišljena tehnologija, uz istovremeno praćenje najviših industrijskih standarda za bezbednosna i termoizolaciona svojstva.

OKOVI ZA PROZORE SA DOŽIVOTNOM GARANCIJOM

Svi delovi okova za prozore - cilindri, šarke, brave i drugi - su proizvedeni kako bi bili izdržljivi i funkcionalni, koristeći samo najfinije dostupne materijale. Istovremeno, najkvalitetniji materijali, funkcionalnost i ekspertski dizajn osiguravaju izvođačima jednostavno sklapanje i primenu prozorskih okova na poslovnim ili stambenim zgradama. Krajnjem korisniku nude izuzetne pogodnosti i lakoću rukovanja - odlično dihtovanje prozorskih krila, smanjenje gubitka toplote i uštedu na energetskim troškovima, smanjenje buke te nesmetan i ujednačen rad, uz minimalan napor.

Zbog gore opisanog pristupa i dokazanog kvaliteta, imamo potpuno poverenje u naša rešenja za okove za prozore. Pošto su ARX okovi za prozore zaista dizajnirani da traju decenijama, nudimo doživotnu garanciju na funkcionalnost naših građevinskih okova.

ARX OKOVI ZA PROZORE POVEĆAVAJU GRAĐEVINSKU VREDNOST

Razumevanje standarda industrije i praćenje zahteva tržišta nam omogućavaju da uradimo više od same prodaje proizvoda. Nudimo okove za prozore koji svima daju prednost u odnosu na konkurenciju, bez obzira da li su izvođači ili krajnji korisnici/vlasnici kuća. Prilagođena dizajnerska rešenja, moderne performanse i vrhunski ukupni kvalitet ARX okova za prozore na kraju doprinose vrednosti vašeg projekta.

Nove mogućnosti za rast su udaljene od vas za samo jedan klik. Nemojte zanemariti brojne prednosti koje nude ARX okovi za prozore. Zakažite sastanak ili razgovarajte sa stručnjacima kompanije ARX.

ARX window hardware is marked with innovative, secure & functional design captured in high-quality materials.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS