ARX window hardware is marked with innovative, secure & functional design captured in high-quality materials.

Kada su u pitanju okovi za prozore, ARX je pravi odgovor

Anunced: 20 Oktobar 2022

U ARX-u smo svijesni da prozori zaista jesu sastavni dio svake konstrukcije, bilo da se radi o industrijskoj arhitekturi, poslovnoj zgradi ili kući. Kad bolje razmislite, kvalitet okova za prozore je najvažniji, ali nažalost često zanemareni faktor, koji na kraju prozorima daje njihovu najveću vrijednost u vidu funkcionalnosti i dugoročne pouzdanosti. Njegove karakteristike nam pružaju zaštitu od klimatskih i vanjskih uticaja, dok u isto vrijeme zaokružuju izgled samog prozora. ARX rješenja za prozore uključuju svaki aspekt važan za krajnjeg korisnika – odlikuje ih bezvremenski dizajn, najbolji inženjering i dobro promišljena tehnologija, uz praćenje najviših industrijskih standarda za bezbjednost i termoizolaciona svojstva.

OKOV ZA PROZORE KOJI IMA DOŽIVOTNU GARANCIJU

Svi dijelovi okova za prozore - cilindri, šarke, brave i ostali - su proizvedeni kako bi bili izdržljivi i funkcionalni, koristeći najfinije materijale koji su dostupni. Istovremeno, najbolji materijali, funkcionalnost i stručan dizajn osiguravaju graditeljima jednostavnu montažu i primjenu okova za prozore na praktično svakom poslovnom ili stambenom objektu. Krajnjem korisniku nudimo izuzetne pogodnosti i lakoću rukovanja - odlično dihtovanje prozorskih krila, smanjenje gubitka toplote i doprinos pri uštedi na energetskim troškovima, smanjenje buke, nesmetan i ujednačen rad, uz minimalan napor.

Na osnovu navedenog pristupa i dokazanog kvaliteta, imamo potpuno povjerenje u naša rješenja okova za prozore. Budući da su ARX prozorski okovi dizajnirani da traje decenijama, nudimo doživotnu garanciju na funkcionalnost naših građevinskih okova.

ARX OKOVI ZA PROZORE POVEĆAVAJU GRAĐEVINSKU VRIJEDNOST

Razumijevanje standarda industrije i praćenje zahtjeva tržišta omogućavaju nam da učinimo više od same prodaje proizvoda. Nudimo okove za prozore koji svakome daju prednost nad konkurencijom, bez obzira da li ste graditelj ili krajnji korisnik/vlasnik kuće. Dizajnerska rješenja po mjeri, moderne performanse i izvanredan ukupni kvalitet ARX okova za prozore doprinosi vrijednosti vašeg projekta. 

Nove mogućnosti za rast su udaljene za samo jedan klik. Nemojte zanemariti brojne prednosti koje nude ARX okovi za prozore. Zakažite sastanak ili razgovarajte sa stručnjacima kompanije ARX.

ARX window hardware is marked with innovative, secure & functional design captured in high-quality materials.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS