notranja.png

INOVACIJA KOMPANIJE ARX OSVOJILA SREBRNU NAGRADU

Anunced: 29 Septembar 2022

Slogan ovogodišnjeg Dana inovacija, održanog 20. septembra na Brdu kod Kranja, bio je „Mi inovacijama pomičemo granice“.

Privredna komora Slovenije je 20. put zaredom uručila nacionalna priznanja najinovativnijim kompanijama i inovatorima u kompanijama i drugim organizacijama. Dodijeljeno je 7 zlatnih, 23 srebrne i 12 bronzanih nagrada, kao i 3 specijalnih nagrada za inovacijski izazov. 

Arx-ov razvojni tim je prisustvovao ceremoniji dodjele nagrada i dobio srebrnu nagradu za inovativni samopodešavajući sigurnosni sistem za vrata. 

Ova inovacija je novost svjetskih razmjera jer pruža automatsku regulaciju pritiska krila vrata, omogućavajući odličan rad ulaznih vrata, automatsko zatvaranje i dodatnu sigurnost.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva i poznavanja trendova u industriji, ARX-ov tim stručnjaka je svijestan važnosti kontinuiranih inovacija za jednog od vodećih dobavljača u oblasti građevinskog okova. Kao rezultat toga, ispunjavanje očekivanja ne samo kupaca, već i krajnjih korisnika koji zahtijevaju trajna i kvalitetna vrata, predstavlja prioritet za sve zaposlene. Portfolio je osmišljen tako da zadovoljava zahtjeve i svrhe industrije, te pruža udobnost, sigurnost i energetsku efikasnost. 

ARX je također usmjeren ka budućnosti u smislu funkcionalnosti, antikorozivne zaštite površina i kvaliteta, zbog čega je prva kompanija na ovom polju koja pruža doživotnu garanciju na svoje proizvode.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS