ARX_sejem_NEWS_header1320__518_px-min.png

ARX se vraća na sajam Fensterbau Frontale

Anunced: 14 Juni 2022

Asortiman proizvoda FENSTERBAU FRONTALE odražava globalne inovacije u pogledu prozora, vrata i fasada, a arhitekti, zanatlije, proizvođači prozora, vrata i fasada predstavljaju najnovije sisteme profila, staklo u arhitekturi, montažni materijal, sigurnosnu opremu, ostalu opremu, instalacije i mnoge druge proizvode.

ARX predstavlja širok spektar proizvoda prilagođenih korisnicima, uključujući iRX Smart Home rješenja za pametne kuće, patentirani Skriveni okov, i nagibno-okretni okov. Razvojni i prodajni tim će također informisati kupce i partnere o nadolazećim inovacijama i rješenjima orjentisanim ka razvoju, koja će krajnjem korisniku omogućiti kvalitetniji život. 

Misija brenda ARX, koja se fokusira na fleksibilna rješenja i inovativne tehnologije za održivi život, će biti izložena u modernom izložbenom prostoru, koji će biti upotpunjen brojnim video projekcijama i pregledom novih proizvoda.

Sajam, koji se održava svake druge godine, jedan je od najvećih međunarodnih sajmova, koji privlači preko 110.000 posjetioca i 1.300 izlagača iz 116 zemalja. To pokazuje da je ovaj sajam pogonski motor za inovacije u industriji, koji okuplja profesionalce, međunarodnu prodajnu zajednicu i kupce iz cijelog svijeta pod jednim krovom. Učešće ARX-a jača njegovu poziciju kao vodećeg evropskog snabdjevača okovom za prozore i vrata. Za brend, ovakav događaj predstavlja priliku za sklapanje partnerstava, sticanje novih znanja i iskustava, koja će se koristiti u razvoju inovativnih linija proizvoda u budućnosti.

ARX tim će biti prisutan na sajmu Fensterbau Frontale 2022 u Nürnbergu između 12. i 15. jula.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS