ARX_sejem_NEWS_header1320__518_px-min.png

ARX se vraća na Fensterbau Frontale sajam

Najavljeno: 14 јун 2022

FENSTERBAU FRONTALE asortiman proizvoda odražava globalne inovacije u pogledu prozora, vrata i fasada, a arhitekte, zanatlije, proizvođači prozora, vrata i fasada predstavljaju najnovije sisteme profila, staklo u arhitekturi, montažni materijal, bezbednosnu opremu, ostalu opremu, instalacije i mnoge druge proizvode.

ARX predstavlja širok spektar proizvoda prilagođenih korisnicima, uključujući iRX Smart Home rešenja za pametne kuće, patentirani skriveni okov, i okretno-nagibni okov. Razvojni i prodajni tim će takođe informisati kupce i partnere o predstojećim inovacijama i rešenjima orjentisanim na razvoj, koja će krajnjem korisniku obezbediti kvalitetniji život. 

Misija brenda ARX, koja se fokusira na fleksibilna rešenja i inovativne tehnologije za održivi način življenja, biće izložena u modernom izložbenom prostoru, koji će biti upotpunjen brojnim video projekcijama i pregledom novih proizvoda.

Sajam, koji se održava svake druge godine, je jedan od najvećih međunarodnih sajmova, koji privlači preko 110.000 posetioca i 1.300 izlagača iz 116 zemalja. To pokazuje da je ovaj sajam pogonski motor za inovacije u industriji, koji okuplja profesionalce, međunarodnu prodajnu zajednicu i kupce iz celog sveta pod jedan krov krovom. Učešće ARX-a jača njegovu poziciju kao vodećeg evropskog snabdevača okovima za prozore i vrata. Za brend, ovakav događaj predstavlja priliku da se ostvare partnerstva i steknu nova znanja i iskustva, koja će se, u budućnosti, koristiti u razvoju inovativnih linija proizvoda.

ARX tim će biti prisutan na sajmu Fensterbau Frontale 2022 u Nirnbergu između 12. i 15. jula.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS