• slide

ARX OKOVI ZA VRATA - SPOJ FUNKCIONALNOSTI, SIGURNOSTI I DIZAJNA

Anunced: 11 April 2023

Kada pomislimo na vrata, mi u ARX-u vidimo više od običnog ulaza. Kvalitet življenja podižemo na viši nivo, uzimajući u obzir sigurnost, funkcionalnost, jednostavnost rada, dugovječnosti materijala i savršenstvo dizajna. Svjesni smo da okovi za vrata moraju biti napravljeni da ispune svaku svrhu za koju su namijenjeni.

Značaj okova za vrata ne treba previdjeti tokom procesa izgradnje. Davanje dodatne pažnje detaljima kada su u pitanju okovi za vrata pruža mnoge prednosti kao što su ljepši estetski izgled, izdržljivost, dodatna sigurnost, energetska efikasnost i smanjenje buke.
 

RJEŠENJA PO MJERI ZA OKOVE ZA VRATA

ARX je pravo mjesto bilo da su vam potrebni okovi za ulazna vrata, okovi za klizna vrata, okovi za unutrašnja vrata ili posebni dijelovi okova kao što su kvake, brave i cilindri. To što uvijek imamo na umu krajnjeg korisnika nam omogućava da pružimo najbolja rješenja prilagođena specifičnim zahtjevima. Naš svestrani asortiman okova za vrata je prikladan za bilo koji projekat, od stambenih zgrada do industrijskih objekata i pruža mnoštvo rješenja po mjeri.
 

ARX OKOVI ZA VRATA NUDE NAJVEĆU UDOBNOST

Volimo reći da ARX okovi za vrata osiguravaju dvostruku udobnost. Prvo i osnovno, okov za vrata krajnjem korisniku treba pružiti praktičnu funkcionalnost i kvalitet; ARX okov za vrata pruža oboje na najvišem nivou, uz najbolji nivo sigurnosti koji nude naše visokokvalitetne brave na vratima, odlično dihtovanje krila vrata, smanjenje gubitaka toplote, energetsku efikasnost i jednostavnu upotrebu. Drugo, nisu izostavljeni ni proizvođači. Prateći sve standarde proizvodnje, okovi za vrata su laki za montažu, modularni i prilagodljivi zahtjevima različitih tržišnih standarda (Engleska, Francuska…).
 

INOVACIJA JE NAŠA MISIJA

Podizanje kvaliteta života nas dovodi do konstantnog razvoja fleksibilnih rješenja i inovativnih tehnologija. Stoga, kao dodatak koji nadopunjuje ARX okove za vrata, nudimo najbolja iRX Smart Home rješenja – biometrijski čitač, kvaku sa biometrijskim čitačem i cilindar.
Kako bismo krajnjim korisnicima osigurali najviši nivo sigurnosti, a našim poslovnim partnerima ponudili tržišnu konkurentnost, neprestano nadograđujemo postojeći asortiman proizvoda i razvijamo nove karakteristike naših iRX Smart Home rješenja.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS