• slide

ARX OKOVI ZA VRATA - KOMBINACIJA FUNKCIONALNOSTI, BEZBEDNOSTI I DIZAJNA

Najavljeno: 11 април 2023

Kada pomislimo na vrata, mi u ARX-u vidimo više od običnog ulaza. Razmišljajući o bezbednosti, funkcionalnosti, jednostavnosti rukovanja, dugovečnosti materijala i dizajnerskom savršenstvu, kvalitet života podižemo na viši nivo. Svesni smo da okovi vrata moraju biti posebno napravljeni, kako bi poslužili namenjenoj svrsi.

Značaj okova za vrata ne treba zanemariti tokom procesa izgradnje. Posvećivanje dodatne pažnje detaljima kada su okovi za vrata u pitanju donosi mnoge prednosti kao što su lepši estetski doživljaj, trajnost, dodatna bezbednost, energetska efikasnost i smanjenje buke.
 

REŠENJA PO MERI ZA OKOVE ZA VRATA

ARX je glavni snabdevač okovima za ulazna vrata, okovima za klizna vrata, okovima za unutrašnja vrata te određenim delovima građevinskih okova kao što su ručke, brave i cilindri. To što uvek imamo na umu krajnjeg korisnika omogućava nam da obezbedimo najbolja rešenja, prilagođena specifičnim zahtevima. Naš svestrani asortiman okova za vrata je pogodan za svaki projekat, od stambenih objekata do industrijske gradnje i pruža mnoštvo prilagođenih rešenja.
 

ARX OKOVI ZA VRATA NUDE NAJVEĆU UDOBNOST

Volimo reći da ARX okovi za vrata pružaju dvostruku udobnost. Prvo i osnovno, okovi za vrata krajnjem korisniku trebaju pružiti praktičnu funkcionalnost i kvalitet; ARX okovi za vrata pružaju oboje, na najvišem nivou, najboljim nivoom bezbednosti koji nude naše visokokvalitetne brave na vratima, odličnim dihtovanjem krila vrata, smanjenjem gubitka toplote, energetskom efikasnošću i jednostavnom upotrebom. Drugo, ni proizvođači nisu izostavljeni: prateći sve proizvodne standarde, okovi za vrata se lako sklapaju, modularni su i prilagođavaju se zahtevima različitih tržišnih standarda (Engleska, Francuska...).
 

INOVACIJA JE NAŠA MISIJA

Podizanje kvaliteta života vodi nas prema konstantnom razvoju fleksibilnih rešenja i inovativnih tehnologija. Stoga, kao dodatak koji upotpunjuje ARX okove za vrata, nudimo najbolja iRX Smart Home rešenja – bio metrijski čitač, ručke sa biometrijskim čitačem i cilindar. 
Neprestano unapređujemo postojeći asortiman proizvoda i razvijamo nove funkcije naših iRX Smart Home rešenja kako bismo krajnjim korisnicima obezbedili najviše nivoe bezbednosti i ponudili našim poslovnim partnerima tržišnu konkurentnost.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS