ARX Comfort door lock

Vrhunsko rešenje za bezbednost i udobnost - ARX COMFORT Door

Najavljeno: 9 мај 2023

Kako bezbednosni problemi nastavljaju da rastu, sve više preduzeća i vlasnika kuća okreće se automatskim bravama kako bi zaštitili svoju imovinu. Jedna od istaknutih opcija je dizajn zatvarača vrata ARX COMFORT, koji nudi jedinstvenu kombinaciju sigurnosti, praktičnosti i svestranosti.

Jedna od glavnih prednosti ARX COMFORT zatvarača vrata je mehanizam za automatsko zaključavanje koji se aktivira kada povučete vrata. Ova funkcija obezbeđuje da su vrata uvek bezbedno zaključana, što skoro onemogućava njihovo otvaranje spolja. Pored toga, sistem automatske kuke obezbeđuje da zatvarač ostane siguran čak i uz lagano savijanje panela vrata uzrokovano promenljivim vremenskim uslovima.

Zatvarač vrata je takođe dizajniran za jednostavnu instalaciju i održavanje, što ga čini idealnim izborom za širok spektar primena, uključujući jednokrilna vrata, francuska vrata i vrata sa niskim pragovima. Osim toga, zatvarač se može nadograditi rešenjima iRX Smart Home, što omogućava pristup na različite načine.

Što se tiče bezbednosti, ARX COMFORT zatvarač za vrata je dizajniran da zadovolji rigorozne standarde kao što su sigurnost prema dizajnu (PAS 24) i šema sertifikacije za zatvarače i višestruko zaključavanje QM 342. Okov je takođe izrađen od visokokvalitetnih materijala i obložen ARX premazom 5 za najviši stepen zaštite od korozije.

Još jedna značajna karakteristika dizajna zatvarača vrata je njegova samopodešavajuća brava, koja obezbeđuje optimalnu kompresiju krila tokom životnog veka vrata. Ovo rešenje za kotrljanje u bravi takođe smanjuje trenje i omogućava rukovanje zatvaračem vrata bez napora.

Dizajn zatvarača vrata ARX COMFORT nudi mnoge prednosti kada su u pitanju prednosti za klijente. Kao prvo, rad bez ključa olakšava korišćenje i eliminiše potrebu za fizičkim ključem. Pored toga, svestrani dizajn znači da se može koristiti u različitim primenama, u svim tipovima vrata.

ARX COMFORT dizajn zatvarača vrata je projektovana preciznost za najbolju zaštitu i bezbednost. Njegov mehanizam automatskog zaključavanja, svestran dizajn i visokokvalitetni materijali čine ga vrhunskim izborom za komercijalne i institucionalne objekte, ali i stambene objekte visoke klase.

Sa automatskim zaključavanjem, samopodešavanjem i radom bez ključa, krajnji je izbor za preduzeća i vlasnike kuća koji traže vrhunsku zaštitu.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više i naručili ovo bezbednosno rešenje koje menja pravila igre.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS