1.png

NOVI IFT CERTIFIKAT ZA ARX VRATNE ZATVARAČE!

Anunced: 25 Januar 2022

Više od 10 miliona ugrađenih vratnih zatvarača HL u svijetu te više od 35 godina iskustva na programu za vrata uvrštava nas među proizvođače s najduljom tradicijom i bogatim iskustvom u Europi što dokazuje da je kvaliteta robne marke ARX naša obaveza za desetljeća pred nama.

Ponosni smo da u 2022. godinu ulazimo s novo dobivenim certifikatom po standardu EN 1191, EN 12400, po shemi QM 342 za vratne zatvarače, kojeg izdaje ift Institut Rosenheim kao vodeće tijelo u Europi za testiranje okova za prozore i vrata.

U ift Institutu Rosenheim uspješno smo prošli test koji proširuje validnost postojećeg certifikata QM 342 za vratne zatvarače HL. Sada su certifikatom pokriveni vratni zatvarači HL s odmakom trna 34, 40, 45, 50, 55 i 65, širine čelnice 16x2, 20x2 i U24x6, dužine čelnice 2000, 2200 i 2500 mm te zatvorni čepovi 4R i 4RS.

Naši certifikati potvrđuju našu predanost provjerenim standardima kvalitete procesa i proizvoda. Naši zatvarači prošli su test u ift Rosenheim prema prEN 15685:2011, koji propisuje test izdržljivosti na 200.000 ciklusa posluživanja te test na mehanička opterećenja. Usporedno s tim, vratni zatvarači bili su testirani i na antikorozijsku zaštitu te djelovanje u uvijetima visoke temperature. Kovinoplastika Lož, shodno certifikacijskoj shemi QM 342 obvezuje se na periodično cikličko testiranje vratnih zatvarača te mehaničko testiranje njihovih ključnih komponenti. Ispunjavanje certifikacijske sheme QM 342 za nas znači obavezu da vodeći autoritet na području testiranja, a to je ift Rosenheim, periodički provjerava procese naše proizvodnje i sistem kvalitete.

Za garanciju dugoročne funkcionalnosti vrata, okov je vrlo bitan element koji omogućava njihovu dugogodišnju besprijekornu  upotrebu. ARX vratni zatvarači HL dizajnirani su i ispitani na način da garantiraju sigurnost i dug životni vijek. Njihovu pouzdanost i jednostavno korištenje, pored modularne izvedbe odlikuje i osobina visokog stepena prilagodljivosti što znači da je visinu vratnog zatvarača moguće povećati uz pomoć različitih nastavaka.

Za svaku stambenu jedinicu vrlo je bitno da njihovo odlično prijanjanje po cijeloj visini vratnog krila smanjuje gubitke topline i poboljšava zvučnu izolaciju. Korištenjem različitih tipova zatvornih elemenata s čepovima R, RS i kukama omogućujemo krajnjem korisniku da osigura odgovarajući stepen sigurnosti ulaska u svoj dom.

Dobivenim certifikatom za naš okov ARX predani smo cilju da življenje postane umjetnost najviše kvalitete koje ljudima pruža dobrobit i najbolje životno iskustvo.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS