1.png

NOVI IFT SERTIFIKAT ZA ARX BRAVE!

Najavljeno: 25 јануар 2022

Više od 10 miliona ugradjenih HL brava za vrata širom sveta i više od 35 godina iskustva sa programom okova za vrata svrstava nas medju proizvodjače sa najdužom tradicijom i najbogatijim iskustvom u Evropi i dokazuje da je kvalitet marke ARX višedecenijska posvećenost.

Ponosni smo da u 2022. godinu ulazimo sa dobijenim sertifikatom po standardu EN 1191, EN 12400, po šemi QM 342 za brave za vrata, koji izdaje ift institut Rosenheim kao vodeće telo u Evropi za testiranje okova za prozore i vrata. U ift institutu Rosenheim uspešno smo prošli test koji produžava važenje postojećeg sertifikata QM 342 za HL brave za vrata. Sertifikat obuhvata HL brave sa zadnjim delom 35, 40, 45, 50, 55, 65, prednjom pločom 16k2, 20k2 i U24k6, prednjom pločom 2000, 2200 i 2500 mm i 4R i 4RS.

Naši sertifikati potvrđuju našu posvećenost proverenim standardima kvaliteta procesa i proizvoda. Naše brave su prošle ift Rosenheim test prema prEN 15685: 2011, koji definiše test izdržljivosti na 200.000 ciklusa otvaranja takodje i test na mehanička opterećenja. Pored navedenog, brave za vrata su testirane na antikorozijsku zaštitu i rad na visokim temperaturama. U skladu sa sertifikacionom šemom QM 342, Kovinoplastika Lož sprovodi periodična ciklična testiranja brava na vratima i mehanička testiranja ključnih komponenti brava. Usklađenost sa sertifikacionom šemom QM 342 za nas znači obavezu da vodeće telo na području testiranja, a to je ift Rosenheim , periodično proverava naše proizvodne procese i sistem kvaliteta.

Za garanciju dugoročne funkcionalnosti vrata, građevinski okov je bitan element koji omogućava njihovu dugoročnu besprekornu upotrebu. ARX HL brave za vrata su dizajnirane i testirane da obezbede sigurnost i dugovečnost. Pored visoke sigurnosti, prilagođeni su teškim klimatskim uslovima i obezbeđuju dobru kompresiju zaptivača po celoj visini krila vrata. Dobro zaptivanje omogućava manju potrošnju toplotne energije i takođe poboljšava zvučnu izolaciju. Pouzdanost i lakoća korišćenja naših HL brava za vrata, pored modularnog dizajna, HL brave za vrata takođe pružaju izuzetno visok nivo fleksibilnosti, jer se visina vrata može povećati korišćenjem raznih nastavaka.Korišćenjem različitih tipova zatvornih elementa za zatvaranje kao što su R-tuljci ili RS tuljci i kuke, omogućavamo krajnjem korisniku povećanje nivoa sigurnosti svog doma.

Dobijenim sertifikatom za naš okov ARX, ostvarujemo cilj i misiju da život postane umetnost najvišeg kvaliteta, koja ljudima pruža blagostanje i najbolje životno iskustvo.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS