• slide

Skriveni okov – ARX rješenja

Anunced: 15 Februar 2023

Mnogi graditelji i firme koje se bave renoviranjem počinju nuditi skrivenu stranu sa šarkama za prozore kao opciju za svoje klijente. Potražnja za ovim proizvodima posljednjih godina raste iz više razloga, uglavnom zbog njihovog elegantnog i modernog izgleda i zbog dodatne sigurnosti i energetske efikasnosti koju mogu pružiti.

VAŽNE ČINJENICE O SKRIVENOM OKOVU

Postoji nekoliko važnih razloga zašto se kupci širom sveta okreću proizvodima sa skrivenom stranom sa šarkama za svoje projekte:

  • Moderan izgled koji može poboljšati cjelokupni izgled zgrade, čineći ga profesionalnijim i poželjnijim za potencijalne kupce.
  • Dodatna sigurnost, koja je važna za preduzeća koja žele zaštititi svoju imovinu i zaposlenike.
  • Energetska efikasnost koja preduzećima pomaže u smanjenju troškova energije, čineći ih dugoročno isplativijim;
  • Jednostavno održavanje jer su šarke skrivene i nisu izložene elementima. To može pomoći preduzećima u smanjenju troškova održavanja;
     

ARX INSIDE – PREDNOSTI SKRIVENOG OKOVA

Potrebe tržišta se stalno mijenjaju i ARX se stalno prilagođava zahtjevima koje diktira tržište.

Na osnovu ogromne svestranosti znanja implementiranog u dizajn i primijenjena istraživanja, ARX INSIDE tržištu nudi inovativno rješenje koje se može pohvaliti mnogim vrhunskim karakteristikama koje nude pouzdano funkcioniranje, sigurnost i upotrebljivost.

Stručnjaci ARX-a naveli su top 5 PREDNOSTI koje objašnjavaju zašto biste trebali dodati proizvode iz serije INSIDE na svoj spisak:

  • Najviša klasa izdržljivosti H3 -> Ift Rosenheim certifikat prema standardu EN13126-8, i prema QM 328 šemi na PVC profilima;
  • Lako podešavanje za različite dimenzije, oblike i konstrukcije prozora;
  • Svi dijelovi ARX Inside strane sa šarkama se montiraju bez ikakvih šablona;
  • Rješenja u mehanizmima ARX Inside zaštićena su pomoću 2 inovativna patenta.®; gdje krilo ostaje fiksirano zbog domišljatog inovativnog opružnog mehanizma,
  • Lako se sastavlja i koristi. ARX rješenje je kruće od uobičajenih rješenja i nudi bolji pristup vijku za podešavanje krila. To čini INSIDE seriju pogodnijom za preduzeća, posebno u hitnim situacijama;

Sve u svemu, trend skrivene strane sa šarkama je rastući, sa sve većom potražnjom za elegantnim, modernim i funkcionalnim rješenjima za prozorski okov u stambenoj i komercijalnoj izgradnji.

Nemojte zanemariti brojne prednosti koje nudi ARX INSIDE. Povećajte svoju konkurentnost na tržištu uz pomoć tima stručnjaka i proširite svoju ponudu proizvodima koji će vas istaknuti.

Concealed hinge side - sleek appearance and reliable operation.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS