• slide

Skriveni okov – ARX rešenja

Najavljeno: 15 фебруар 2023

Mnogi graditelji i kompanije za renoviranje počinju da nude skrivenu stranu sa šarkama za prozore kao opciju za svoje klijente. Potražnja za ovim proizvodima poslednjih godina je u porastu iz više razloga, uglavnom zbog njihovog elegantnog i modernog izgleda i zbog dodatne sigurnosti i energetske efikasnosti koju mogu da obezbede.
 

VAŽNE ČINJENICE O SKRIVENOM OKOVU

Postoji nekoliko važnih razloga zašto se kupci širom sveta okreću proizvodima sa skrivenim stranama sa šarkama za svoje projekte:

  • Moderan izgled koji može poboljšati ukupan izgled zgrade, čineći ga profesionalnijim i poželjnijim za potencijalne kupce.
  • Dodatna sigurnost, koja je važna za preduzeća koja žele da zaštite svoju imovinu i zaposlene.
  • Energetska efikasnost koja pomaže u smanjenju troškova energije za preduzeća, čineći ih dugoročno isplativijim;
  • Lako održavanje jer su šarke skrivene i nisu izložene elementima. To može pomoći u smanjenju troškova održavanja za preduzeća;
     

ARX INSIDE – PREDNOSTI SKRIVENOG OKOVA

Potrebe tržišta se konstantno menjaju i ARX se konstantno prilagođava zahtevima koje diktira tržište.

Na osnovu ogromne svestranosti znanja implementiranog u dizajn i primenjena istraživanja, ARX INSIDE tržištu nudi inovativno rešenje koje se može pohvaliti mnogim vrhunskim funkcijama koje nude pouzdan rad, sigurnost i funkcionalnost.

ARX stručnjaci su naveli top 5 PREDNOSTI koje objašnjavaju zašto trebate dodati INSIDE asortiman  na vašu listu:

  • Najviša klasa izdržljivosti H3 -> Ift Rosenheim sertifikat prema standardu EN13126-8, i QM 328 šema na PVC profilima;
  • Lako podešavanje za različite dimenzije prozora, oblike i konstrukcije;
  • Svi delovi ARX Inside strane sa šarkama se montiraju bez ikakvih šablona;
  • Rešenja u ARX Inside mehanizmima su zaštićena sa 2 inovativna patenta.®; gde krilo ostaje fiksirano zbog pametnog inovativnog opružnog mehanizma,
  • Lako se sastavlja i koristi. ARX rešenje je kruće od uobičajenih rešenja i nudi bolji pristup zavrtnju za podešavanje krila. Ovo čini INSIDE pogodnijim za preduzeća, posebno u vanrednim situacijama;

Sve u svemu, skrivene strane sa šarkama su trend u porastu, sa sve većom potražnjom za elegantnim, modernim i funkcionalnim prozorskim rešenjima u stambenoj i komercijalnoj izgradnji.

Nemojte zanemariti brojne prednosti koje nudi ARX INSIDE. Povećajte svoju konkurentnost na tržištu timom stručnjaka i proširite svoju ponudu proizvodima koji će vas izdvojiti.

Concealed hinge side - sleek appearance and reliable operation.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS