Ulaganje u budućnost – Nova mašina za livenje sa robotskom ćelijom u ARX mašinskom parku

Najavljeno: 4 септембар 2023

Ako želite ostati konkuretni na današnjem dinamičnom tržištu to će zahtevati kontinuirano ulaganje u novu opremu i tehnologiju. Mi u ARX-u razumemo važnost inovacija i zato naše najnovije nadogradnje predstavljaju našu posvećenost pomeranju granica kada je reć o livenju. Nova mašina za livenje, integrisana našom vlastitom robotskom ćelijom, pruža našim kupcima i partnerima kvalitetan okov za prozore i vrata, te komponente za ostale kupce.

Mašina za livenje sa robotskom ćelijom na delu:

Robotska ćelija mašine za livenje obezbeđuje automatizovani proces rada uz odgovarajuću manipulaciju proizvodima koja sprečava neželjena oštećenja. Tako što neposredno vraća dotok u peć, obezbeđuje smanjenje gubitaka energije koja je potrebna za topljenje legure. Sve to, naravno, rezultira i boljim uslovima za rad za naše radnike.

Povećana konkurentnost te omogućen rast prodaje

Modernizacija našeg mašinskog parka i zamena starih mašina će povećati našu konkurentnost te nam olakšati praćenje zahteva tržišta i obavljanje zahtevnijeg poslovanja.

Osiguravanje kvaliteta i tačnost

Nove mašine su opremljene naprednim senzorima i inteligentnim algoritmima. Ovime se obezbeđuje preciznost i tačnost, kao i stabilnost procesa. To znači da naši kupci uvek mogu da očekuju da će proizvodi imati dosledni visoki kvalitet te promovisati poverenje i zadovoljstv, kada je reč o našim uslugama.

Poboljšana produktivnost i efikasnost

Sa novom mašinom i robotskom ćelijom povećavamo produktivnost i efikasnost, kroz izraženiju stabilnost procesa, manji broj zastoja, manju potrebu za održavanjem te potencijalno kraće cikluse mašine.

Niska potrošnja energije

U poređenju sa prethodnom mašinom, nova mašina za livenje je dizajnirana sa fokusom na smanjenje potrošnje energije bez gubitka kada je reč o performansama. Zahvaljujući naprednom inženjeringu i inovativnoj tehnologiji, značajno smanjuje ukupne energetske zahteve naših proizvodnih procesa, što dovodi do nižih operativnih troškova i ekološki prihvatljivijeg pristupa proizvodnji.

Ulaganje u uspeh

U ARX-u čvrsto verujemo da je ulaganje u najnoviju tehnologiju ključno za naš kontinuirani uspeh. Svoju posvećenost inovacijama te održavanju konkurentnosti u industriji pokazujemo modernizacijom proizvodnje. Sa tim na umu, ARX je već formulisao plan modernizacije mašine za livenje u narednim godinama, što će nam omogućiti da nastavimo da pružamo kvalitetne proizvode našim kupcima i partnerima.

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS