ARX Black Edition na sajmu Fensterbau Frontale

Najavljeno: 24 април 2024

FensterBau Frontale se održao u Nirnbergu u Nemačkoj od 19. do 22. marta, gde je ARX predstavio niz građevinskih okova za prozore, vrata i klizna vrata u crnoj boji, kao i pametna rešenja za dom. Za ARX ovo je najvažniji događaj u regionu, jer ga redovno posećuju važni kupci i drugi potencijalni partneri.

Ove godine na sajmu su se predstavila 973 izlagača iz 44 zemlje, a organizatori su izbrojali više od 75.000 posetilaca iz 112 zemalja.

Crni ARX građevinski okov privukao je kompanije iz celog sveta, uključujući Kanadu i Kinu, na izložbeni prostor. Crna boja predstavlja novitet na tržištu, a takođe je sinonim za bezvremenost i eleganciju. Najviše interesovanja bilo je za crne brave za vrata, a novi proizvod u ARX asortimanu rešenja za pametne kuće – senzor prozora i vrata – dobio je veliki odziv.

                   

Sajam takođe pruža priliku da se provere trendovi i ponuda konkurencije. Slično drugim industrijama, mnoge inovacije u građevinskoj industriji vezane su za principe održivosti, kao što su npr. zaštita od vremenskih ekstrema i energetska efikasnost zgrada. Organizatori sajma su posebno ponosni što upravo na ovom sajmu mnogi izlagači po prvi put predstavljaju svoje inovacije.

RAZVOJ U OBLASTI PAMETNIH REŠENJA

Među zapaženijim trendovima na tržištu bila su rešenja za pametne kuće, koja su ponovo privukla veliku pažnju posetilaca sajma. Naša rešenja za pametne kuće prodaju se pod brendom iRX Smart Home i uglavnom uključuju rešenja za lako i praktično otvaranje ulaznih vrata – na primer preko čitača otiska prsta, daljinskog upravljača ili unosa koda. Takođe dodajemo pametna rešenja za prozore.

Tako su među našim inovacijama za pametne kuće senzori za prozore i vrata koji omogućavaju praćenje stanja putem mobilne aplikacije. Korisnik može da proveri da li je možda zaboravio otvoren prozor ili vrata. Možete uključiti podsetnike, npr. prilikom provetravanja prostorija, tako da prozori i vrata ne budu predugo otvoreni i zbog toga bi nastali nepotrebni gubici energije. Većoj bezbednosti doprinose i senzori, jer aplikacija obaveštava korisnika o otvorenim prozorima ili vratima čak i u slučaju neovlašćenog ulaska u dom.

ČEKAJUĆI FENSTERBAU FRONTALE 2026

Prisustvovanje ovom uticajnom događaju nam je omogućilo ne samo da predstavimo naše proizvode, već i da steknemo vredan uvid u trendove u industriji i potrebe kupaca. Ostajemo posvećeni pomeranju granica upotrebljivosti, jednostavnosti i sigurnosti građevinskog okova i rešenja za pametne kuće. Stoga se radujemo sledećem poglavlju inovacija koje će Fensterbau Frontale najaviti i radujemo se zajedničkom radu 2026. godine.

            

 

Kliknite na dugme i kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS